Proiecție specială și dezbateri anticorupție pe scena Festivalului Internațional de Film Transilvania #TIFF

Pe 29 iulie 2021, la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca, au fost difuzate cele trei filme câștigătoare ale Concursului de filme de scurt metraj cu tematică anticorupție „România fără corupţie”. Proiecția a beneficiat de prezența realizatorilor acestora – studenți din Cluj, dar și elevi din Râmnicu Vâlcea și Nehoiu – Buzău, a doamnei Irina Margareta Nistor, președinta juriului acestui concurs, alături de reprezentanți ai unor instituții prestigioase din Cluj și a fost urmată de o dezbatere pe teme de prevenire a corupției și promovare a comportamentului integru în societate.

Activitățile fac parte din Proiectul #Integritate2020, derulat de Direcția Generală Anticorupție, în parteneriat cu Fundația Hanns Seidel și Asociația Pro Democrația. Sponsorului principal al concursului din luna decembrie 2021 – Auchan Romania

Mulțumim organizatorilor TIFF pentru sprijinul extraordinar oferit și susținerea permanentă a proiectelor de educație anticorupție!

Informații suplimentare despre evenimentul din cadrul TIFF 2021 puteți afla din comunicatul de presă, aici http://www.mai-dga.ro/arhive/56489.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *